Visste du att inomhusväxter är mer än bara snygga? De dämpar även oljud, är mästerliga på att rengöra inomhusluften och gör sig därför perfekt i kontorsmiljöer. Med rätt växter få du helt enkelt ökad koncentrationsförmåga, minskad stress och bättre akustik i en snygg och kreativ arbetsmiljö.

En fröjd för ögat, en boost för sinnet

Vi ser till att du får rätt växter på rätt plats och med rätt skötsel, oavsett om du arbetar i en fabrikslokal eller en kontorsmiljö. Med 40 års expertis kan vi även hjälpa dig med allt inom växtväggar, växttavlor och konstväxter. Sugen på att komma igång? 
Hör gärna av dig. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för dina lokaler.

Med serviceavtal slipper du växtvärk

Vi arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter från ledande leverantörer i Sverige och Holland. När du hyr eller köper kontorsväxter hos oss tar vi på oss hela ansvaret från inredning till skötsel, där vi regelbundet besöker dina lokaler för att ta hand om växterna. Läs mer om våra förmånliga serviceavtal.

Studier visar att kontorsväxter förbättrar luftfuktigheten och neutraliserar skadliga gaser. Resultatet blir luft som är skön att andas och vistas i.

Med Bellis får du:

  • Ett kostnadsfritt konsultationsbesök.
  • En tydlig offert på vad vi tillsammans kommit fram till.
  • Trygg och smidig leverans oftast inom 14 dagar.
  • Skötsel en gång i månaden eller oftare vid behov.

Våra standard-hyresavtal är på 36 månader, och vid hyr- och leasing-avtal ingår alltid service med växtgaranti. Vill du veta mer? Hör gärna av dig till vår kunniga personal. Välkommen till Bellis – grönt och skönt på kontor, caféer, events och i entréer.